ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ – ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

Η απεντόμωση κατσαρίδων είναι πολύ σημαντικό να γίνεται το λιγότερο κάθε χρόνο σε οικιακά κτήρια.
Αν το σπίτι σας βρίσκεται σε μεγαλούπολη όπως το Ηράκλειο Κρητης , θα πρέπει η αντιμετώπιση της κατσαρίδας είναι  άμεση και αποτελεσματική. Οι κατσαρίδες πολλαπλασιάζονται με μεγάλους ρυθμούς. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι  κατσαρίδες αποτελούν εστία μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών και γι’ αυτό η καταπολέμησή τους πρέπει να γίνεται με δραστικό τρόπο.
Στην Ελλάδα, υπάρχουν σχεδόν 20 διαφορετικά είδη κατσαρίδας.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ απολυμανσησ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6932 989892

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ   ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ

  • Αυγό
  • Νύμφη
  • Ενήλικο Έντομο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Γιατί έχω κατσαρίδες στον χώρο μου;
Οι μεγάλες κατσαρίδες (αμερικάνικες) εμφανίζονται κυρίως από τις σωληνώσεις της αποχέτευσης η οποία επικοινωνεί με το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής ή αν υπάρχει βόθρος μετακινούνται και από εκεί . Η άνοδος του αριθμού τους παρουσιάζεται τους ζεστούς μήνες, δηλαδή την  άνοιξη και το καλοκαιρι όπου οι πληθυσμοί τους παρουσιάζουν αύξηση.
Μπορείτε να τις δείτε να πετούν, να βρίσκονται στον χώρο σας, ή στην εξωτερική περιοχή του σπιτιού σας.
Η επόμενη πιο συχνή σε εμφάνιση είναι η  μικρή κατσαρίδα (γερμανική) όπου θα θα την δείτε να παρουσιάζεται κυρίως σε σπίτια παλαιάς κατασκευής . Εμφανίζονται από τους διαδρόμους που υπάρχουν ανάμεσα στους τοίχους και βέβαια στο περιβάλλον της κουζίνας όπου βρίσκουν τροφή.
Κινδυνεύει η υγεία μου από τις κατσαρίδες; Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;

Εχει αποδειχθεί  ότι κατσαρίδες συχνά ειναι η αιτία ανάπτυξης αλλεργιών, του βακτηρίου e-coli, σαλμονέλας και τύφου.
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ;

Συχνός καθαρισμός του πατώματος: Θα πρέπει να αποφύγουμε να μαζεύονται ψίχουλα φαγητού στο το πάτωμα ή σε άλλες επιφάνειες που προσελκύουν τις κατσαρίδες.
Απομάκρυνση των σκουπιδιών: Οι κατσαρίδες συχνά καταφεύγουν στους κάδους σκουπιδιών, όπου υπάρχουν αμέτρητα βακτήρια και ύστερα γίνονται φορείς μεταφέροντας παντού σοβαρές ασθένειες. Κλειστά σκουπίδια – αδειασμα συχνά και προσοχή ειναι ενα πολύ  καλό μέτρο.
Ασφάλιση υδραυλικών εγκαταστάσεων: Η δίοδος μεταφοράς συνήθως ειναιαπο ανοιχτές περιμετρικά υδραυίκές αγκαταστάσεις και σιφωνια.
Επαγγελματική καταπολέμηση κατσαριδων: Η καλύτερη λύση για καταπολέμηση εντόμων, τροκτικών ειναι από έναν επιστήμονα εξιδεικευμένο σε αυτή τη δουλειά. Εμείς στην ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ εχουμε εξιδεικευτεί στην καταπολέμηση με εξιδεικευμένα εγκεκριμένα από το Υπουργείο εντομοκτόνα ώστε να εφαρμόζουμε μια ολοκληρωτική, ασφαλή καταπολέμηση κατσαρίδων. Η έδρα μας ειναι στο Ηράκλειο Κρήτης και μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μας στο τηλ. 6932 989892.