ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΣΠΙΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ;Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνουμε την καταστροφή ή μείωση του αριθμού των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες ή φυσικές μεθόδους σε αντικείμενα, εργαλεία , επιφάνειες και χώρους.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ;Όπως και στην απεντόμωση έτσι και στην απολύμανση το κόστος ειναι ανάλογο της εφαρμογής, των επιφανειών και της τοποθεσίας που βρίσκεται χιλιομετρικά το κτήριο από το Ηράκλειο Κρήτης.
Ενδεικτικά η τιμή ξεκινάει από 50€ +ΦΠΑ αλλά καλύτερα να επικοινωνήσετε με καποιον επαγγελματία όπως η ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ για να σας ενημερώσουν υπέυθυνα.
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ;Η διάρκεια της απολύμανσης εξαρτάται από το εμβαδόν/τετραγωνικά του χώρου. Συνήθως, κατά μέσο όρο σε ένα διαμέρισμα διαρκεί το πολύ 30 λεπτά.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ  ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ?Η απολύμανση επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και φάρμακα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για χρήση εντός και εκτός οικιών. Θεωρούνται πλήρως ακινδυνα και χρησιμοποιούνται στην ιατρική και στις βιομηχανίες τροφίμων.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ;Δεν χρειάζεται να κάνετε τιποτα διαφορετικό αλλά καλό θα ήταν να καθαρίσετε τους χώρους για καλύτερη εφαρμογή.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ;Μπορείτε επικοινωνήσετε στο τηλ 6932 989892 ή να επισκεφείτε την ιστοσελίδα www.teza.gr, ή apentomoseis-irakleio.gr.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ;Μετά την απολύμανση θα πρέπει να  περιμένετε να στεγνώσει το σκεύασμα και αφού αερίσετουν τα δωμάτια μπορείτε να συνεχίσετε οτι κανατε πριν χωρις κανενα πρόβλημα.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ;
Καλό ειναι να μην βρίσκονται εκεί την στιγμη της απολύμανσης. Αυτό ομως για λιγο χρόνο, περιπου μιση ώρα.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ;
Η απολύμανση συνιστάται σε
– οικίες: πολυκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχειακές μονάδες
– σε χώρους μαζικής εστίασης και κατασκευής φαγητού: εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, catering
– καθώς και σε πολυσύχναστους χώρους όπως γραφεία εταιρειών, εργοστάσια, γυμναστήρια κλπ.
Γενικότερα σε οποιοδήποτε χώρο(εστία μόλυνσης) υπάρχει υποψία ότι μπορεί να έχουν αναπτυχθεί μικρόβια που απειλούν την υγεία.