ΕΝΤΟΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ- ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ -ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Απαλλαξτε τα ντουλάπια της κουζίνας από τα έντομα


Τα πάσης φύσεως έντομα ψάχνουν για τροφή και το πιό ειναι ο ιδανικό  μέρος για να τα βρουν είναι φυσικά η κουζίνα.
Έχουμε όλοι παρατηρήσει την επιδρομή μικρών εντόμων στα ντουλάπια της κουζίνας από διάφορα μικρά ζωύφια που όσο και άν προσπαθούμε είναι αδύνατο να τα εξαφανίσουμε.
Χρησιμοποιήσατε σκευάσματα από την αγορά που όμως δεν έκαναν και πολλά πράγματα. Προφανώς κάνουμε κατι λάθος.
Ας πάρουμε λοιπόν τα βήματα από την αρχή:
1-Βγάλτε τα πάντα από τα ντουλάπια
Όταν αδειάσουμε το ντουλάπι μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα… Ενα, να το καθαρίσουμε από υπολείμματα τροφίμων που ψάχνουν οι μικροί εισβολείς και δεύτερο για να εφαρμόσουμε τον ψεκασμό με το εντομοκτόνο.
2-Καθαρίστε σχολαστικά
Οτιδήποτε βρίσκεται στα ράφια σας, υπολείμματα από αλεύρι, ξηρούς καρπούς, μακαρόνια, μπαχαρικά – αποτελεί στόχο για τα έντομα. Σκουπίστε τα ράφια για να εξαφανίσετε κάθε είδους βρωμιά και τυχόν βακτήρια που έχουν αναπτυχθεί.
3-Ψάξτε για σημάδια μόλυνσης στις συσκευασίες

Μικρές τρύπες σε συσκευασμένα προϊόντα, παλιές φθαρμένες συσκευασίες αποτελούν σημαντικό κίνδυνο νέας προσβολής από έντομα. Βάλτε το περιεχόμενο σε αεροστεγή συσκευασία ή πετάξτε τα αμέσως και μην τα αφήσετε κάπου για τη στιγμή που θα έρθει ο χρόνος των σκουπιδιών.
Καλός καθαρισμός και εφαρμογή με εντομοκτόνο είναι η επόμενη βασική κίνηση που πρέπει να κάνετε. Διαβάστε τις οδηγίες των σκευασμάτων και πράξτε ανάλογα.
Εκτός από τα σπρέι εντομοκτόνων υπάρχουν και διάφορες παγίδες ή GEL που είναι απαραίτητα για κάποιες προσβολές όπως από μυρμήγκια ή μικρές κατσαρίδες.
Σε κάθε περίπτωση για να γλυτώσετε μια και καλή από τους ανεπιθύμητους εισβολείς ρωτήστε μας ή ζητήστε μια προσφορά. Η ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ διαθέτει εξειδικευμένους επιστήμονες γεωπόνους αδειοδοτημένους για την χρήση σκευασμάτων απεντόμωσης απολύμανσης. Επικοινωνείστε  μαζί μας στο τηλ. 6932 989892

Σχόλια